Boka Västerby

Kalas i Västerby

Bröllop, barndop, släktträff, födelsedag… Fira i genuin hälsingemiljö, på gångavstånd från Rengsjö kyrka. Boende för brudpar och bröllopsgäster i bygden.

I Västerby finns lokaler för små och stora kalas. På området finns WC-hus med handikapptoalett och skötrum. Stora logen används sommartid, och är lättillgänglig i markplan. Norrgården kan du boka året runt. Vi hjälper dig skräddarsy din dag med lokaler, mat och upplevelser! Kontakta oss för offert.

Stora logen

Regnells logeSommartid kan du kalasa i Regnells stora loge, som ligger vackert vid hagmarken längst ut på området. Plats för upp till 100 personer, liten scen, stort golv och lotterikiosk utanför. I kokhuset mittemot finns porslin, spis, mikro, diskmaskin, mm, för att värma mat, servera och diska.

Norrgården

Mindre sällskap kan kalasa i Norrgården året runt. Här finns ett litet kök, elvärme och öppna spisar i flera rum. I Kungssalen ryms upp till 30 personer vid dukade bord. Vi har också flera mindre rum i huset. Sommartid har vi caféverksamhet dagtid. Vi kan förmedla catering för ditt kalas året runt.
Tänk på brandrisken i Västerby, rök utomhus och fimpa i gott förvar.

Boende i Rengsjö

Det finns flera gårdar som erbjuder boende i Rengsjö:

Bröllopsnatt på Nygården
Börja livet som gifta, med en bröllopsnatt i lugn och ro på en vacker hälsingegård.

Bondgårdssemester i Östra Höle
Övernatta en natt eller en vecka på hästhotell eller i stuga.

Ohlandersgården
STF vandrarhem på hälsingegård, med upp till 50 bäddar.

Konferens på Hälsingegård

Konferens i NorrgårdenMysig och inspirerande konferensmiljö med trådlös uppkoppling, brasa i öppna spisen och möjlighet till catering. Kombinera med tunnbrödbak i eller visning av Västerby.

Öppet maj – september. Trådlöst nätverk, bärbar dator, projektor och projektorduk. I Kungssalen ryms 24 personer med skolsittning. Totalt har vi fem rum för 5 – 35 personer.

Aktiviteter för grupper

Upplevelser för små och stora grupper. Kontakta oss för en offert!

Baka i bagarstugan
BAKA I BAGARSTUGAN

Vill du göra något kul med kompisar, kollegor eller familj? Vi eldar i vedugnen och förbereder deg till traditionellt tunnbröd. Kan bokas efter överenskommelse.

Visning av Västerby
VISNING

Grupper är välkomna att boka visning av husen i Västerby, med eller utan fika/catering. Öppet maj – september.

Företagsdag
SLÄKTTRÄFF ELLER FÖRETAGSDAG

Vill du fira företaget – eller göra något kul tillsammans med släkten? I Västerby finns stora ytor och plats för många, både utomhus och inomhus. Vi kan skräddarsy en dag med catering och aktiviteter för vuxna och barn.